Aktuel Udstilling på Stadens Museum for Kunst, Christiania frem til og med 1. dec.

Filed under Art, Exhibitions

 

Flyer eng copy

ENGLISH

(DANSK NEDERST)

Four years ago, with a few red dotted rejections from the Artists’ Autumn Exhibition under the belt, I took a mask and threw myself into the central reservation with a – for me – brave protest action. The road then led to Christianshavns Slotsplads, Kongens Nytorv, Istedgade and further into all sorts of art projects, where art has become a mouthpiece with very direct contact between the artist, the work and an audience. The topics included “war and the refugee crisis”,Social care”, and mental illness.

This year, my current exhibition at Gallopperiet, Christiania, focuses on the world of addiction, because, as a friend of a relapsed addict, the subject has impacted me right into the inner chamber of my heart. The feelings are strong, the colours and the expression are sometimes black, but there is a glimpse of hope to be found in the midst of the darkness.

Experience an emotional roller coaster through an exhibition ranging from painting, sculpture and concept art to a Dialogue corner, where guests can contribute, and an Interactive labyrinth Installation. The installation was made in collaboration with two artists who are recovering after a long period of drug abuse, which almost sucked them into the abyss. Take the journey with them and me into a world where there is more than ample ‘substance’ for reflection.

 

20181109_215816

Dearest Cocaine/Kæreste Kokain 2018.

 

forrådt-web copy

Gallopperiet 2018.

20181114_200018

Kokain kæreste/Dearest Cocaine. Plaster of paris, expanding foam and clothes. 2018

 

DSC04192Vej

Seperation/Adskillelsen 2018 (Foto: Mathias Vejerslev)

 

DSC04200Vej.

Labyrinth/Labyrint – Interaktiv Installation 2018  (Foto: Mathias Vejerslev)

 

 

Det Indre Skrig The Inner Scream Oil on Canvas 2017

De Indre Skrig/The Inner Screams. 2017

 

 

 

DSCN6915 best

Døden/The Grim Reaper. 2018

 

 

Ukendt/The Unknown Oil on canvasbr> 2018

Ukendt/The Unknown, 2018

 

 

20181111_212530

Opløsning/Dissolution, 2018.

 

20181114_200100

Flugtvejen/Escape Route, olie på lærred, 2018

 

20181115_235241

Giv Slip/Let Go. Interaktiv værk

 

20181121_002721_004

Bønner i Uroen, interaktiv kunstværk, cykelrester/Wish upon a Bean. Interactive artwork. Bike parts. 2018

DANSK

For fire år siden, med et par røde prikkede afslag fra Kunstnernes Efterårs Udstilling under bæltet, tog jeg maske på og kastede mig ud i midterrabatten, med en – for mig – modig protestaktion. Vejen førte derefter til Christianshavns Slotsplads, Kongens Nytorv, Istedgade og videre ud i alle mulige kunstprojekter, hvor kunsten er blevet til et talerør med meget direkte kontakt mellem kunstner, værket og et publikum. Emnerne inkluderede krig og ‘flygtninge krisen’, næstekærlighed og psykiske lidelser.

 

I år har min aktuelle udstilling på Gallopperiet, Christiania, fokus på stoffernes verden, fordi, som pårørende til en tilbagefalden misbruger har emnet rørt mig helt ind i mit hjertes indre kammer. Følelserne er stærke, farverne og udtrykket er til tider sorte, men der er et glimt af håb at finde midt i mørkets hvirvl. 

 

Oplev en følelsesmæssig rutschebane igennem en udstilling, der spænder fra maleri, skulptur og konceptkunst, til en Dialogkrog, hvor gæster kan give bidrage, og en Interaktiv Installation. Installationen er lavet i samarbejde med to kunstnere, der er i bedring efter et langt misbrugsforløb, der næsten førte dem i afgrunden. Tag rejsen med dem, og mig ind i en verden, hvor der er mere end rigeligt ‘stof’ til eftertanke.

 

Har du spørgsmål, kan du ringe på 50233126.

Eller maile mig på leah@robb.dk

Link til udstillingens facebook side: https://www.facebook.com/events/246330229359602/

Bemærk at udstillingen er blevet forlænget til og med d. 1. dec.

Mvh

Leah Robb

(Maskemaleren)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
Leah Robb