Den Friere udstilling foran Den Frie og senere tæt på Charlottenborg Kunstgalleri

Filed under Art, Exhibitions

Som er blevet tradition for mig, lavede jeg endnu en gang, en udstilling foran Den Frie til Kunstnernes Efterårs Censureret udstilling i slutningen af oktober 2017. Her er nogle billeder fra opbygningsfasen af værket, jeg ville stille udenfor, som en slags modspil til det, der foregår inden på Den Frie. Jeg kalder udstillingen Den Friere, og på døren er der skrevet “Censureret”. Værket indeni døren er en blanding af en maleri, der omhandler det indre skrig, når man føler, at kommunikationen mellem ens selv, og en man elsker nedbrydes, og man er magtesløs, samt en citat af C. S. Lewis, om sårbarheden i kærlighed. De kommer ikke med her, men jeg skrever igen senere, om udviklingen af hvad der er foregået siden værket flyttede til Kongens Nytorv 5, tæt på Charlottenborg kunstgalleri.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*