Lidt om Frelloisten – dansk

Filed under Art

FRELLOISTEN/THE FRELLOIST, Olie på MDF Plade, 125X85cm, 2013-14
En hyldest og fejring af mennesket Otto og maleren Frello
MALET AF LEAH MERETE ROBB, f. 1977

 

Den ‘nu kendte’ kunstner portrætteret af den ukendte kunstner:

 

Jeg har kendt Frello i fem år og var først og fremmest fascineret af personen, Otto – hans humor som siver igennem hver eneste samtale, og hans imødekommenhed og varme som menneske. Han er meget underholdende selskab.

 

Derefter kom hans enestående evne til at male. Frellos redskaber har ikke hæmmet ham – tvært i mod. De har givet ham overskud og gjort ham fri til at lege med opdigtede motiver og blandet tidsbilleder på sin unikke og humoristiske måde. Nutidens kunstscene har undervurderet håndværkets værdi.

 

Processen med portrættet af Frello har været en udfordring uden lige, men også en fantastisk leg hvor jeg fik mulighed for at leve mig ind i Frellos verden.

 

I mit maleri bruger jeg illusion, tekstur, dryp og print til at skabe nysgerrighed omkring emnet og håber Frelloisten kan være med til at sætte fokus på Danmarks store hemmelighed, kunstneren Otto Frello.

 

FRELLOISTEN ER TIL SALG UNDER AUKTION IND TIL AUGUST d. 31.
Bud foreslag – 75,000kr. (Kunstneren har sidste ord på evt. salg). Kontakt mig på email – leahrobb@rocketmail.com hvis maleriet har interesse. Seneste bud ligger på  25,000.00kr

 

 

DSC_1659 face

 

Nærbillede af Frelloisten.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

Leah Robb